logo Jan   Vakkundig én snel!
 

       
 
Jan Rem heeft jarenlange ervaring als allround timmerman. Jan is opgeleid tot meubelmaker, werkte jarenlang bij een timmerbedrijf in Oostzaan en startte een jaar geleden zijn eigen timmeronderneming. Inmiddels is JAN uitgegroeid tot bedrijf dat vakkundig de meest uiteenlopende klussen aanpakt. Hieronder een greep uit de door JAN uitgevoerde projecten.
 
 
toogdeur Een accountantskantoor op een landelijke plek wilde graag een deur in stijl. JAN ontwierp een twee-delige deur van eikenhout die mooi paste in de bestaande ronding. Het zware hang- en sluitwerk maakt het geheel af.
De komst van een kind vraagt soms om extra bergruimte. Onder de trap is veel plek en met de door JAN op maat gemaakte kast is alles mooi uit het zicht.
maatkeuken Mensen verkijken zich soms op een verbouwing en blijken toch niet zonder een vakman te kunnen. Zo ook met deze keuken op maat. Het maken van schuifdeuren die om een kookeiland heen lopen is nu eenmaal geen eenvoudige klus.
winkelopstap De winkelopstap van de fietsenwinkel in Oostzaan was aan vervanging toe. JAN maakte een stevige, sierlijke twee-treder, schilderde de constructie in de gewenste kleur en voorzag de treden van een bijna onzichtbare een antislipzone. De gecontramalde onderlijn is een mooi detail.
schuurdeur Deuren die eruit zien alsof ze gemaakt zijn van zware planken met een dwarsverbinding. JAN wekte deze suggestie met geraffineerd freeswerk en het juiste hang en sluitwerk.
verdwijnbank 'We willen graag een bank waar we in kunnen vallen'. Twee theaterstudenten ontwikkelde een toneelstuk dat zich afspeelt in een zitbank. JAN ontwierp een demontabele houten bank met een wegklapbare rugleuning. Een verdwijnbank dus.

podiumdelen

Voor de kleinste schouwburg van Nederland (theatergroep Het Speelt) ontwierp JAN multifunctionele podiumdelen die je eenvoudig aan elkaar kunt koppelen, makkelijk kunt stapelen en tot een tribune kunt vormen voor flexibele zitplaatsen.
juwelenkistje

'Mijn vader was van plan een kistje te maken van houtsnijwerk maar hij kwam helaas niet verder dan het bewerken van de plankjes. Kun jij er een juwelenkistje voor mijn moeder van maken Jan?'
JAN maakte het kistje compleet met sierlijk hang- en sluitwerk, een binnenwerk van vakjes en rood vilt op de bodem.

barkastje 'We hebben een barretje nodig voor de filmavonden maar we hebben geen plek om 'em te stallen.' JAN nam een kastje dat toch al in de studio gebruikt werd, monteerde er een plank aan en zo had Studio KADZ een kastje én een barretje in één.
   
   
 
 
 
 
 
Duurzame energie produceren?
JAN werkt samen met:
logo zonnefabriek
logo pelletkachelshop
 
 
 
 
 

Zelf niet zo'n kijk op kleur en vorm? JAN werkt samen heerlijke handel voor kleur- en stijladvies.

 
 
 

Hulp nodig bij uw eigen klusproject? Kom naar Jan's werkplaats voor advies of begeleiding.